home   >  fitness

FITNESS // 7 DAGEN OP 7 GEOPEND!

Concourse Sportscenter is de place-to-be om te sporten, zweten, dansen of... gewoon ontspannen. Alles onder de deskundige begeleiding van het Concourse-team, dat bestaat uit gediplomeerd personeel inzake diëtiek, trainingsleer, kinesitherapie,... Concourse Sportcenter beschikt over eersteklas fitnesstoestellen, opgesteld over meer dan 1600m2. Ontspannen kan in ons knus en sfeervol sportcafé of in de sauna; terwijl de kleinsten zich uitleven in de kinderspeelruimte. Sauna en stoombad zijn gratis voor alle leden!

Concourse Fitnesscenter stelt voor u meer dan 100 grote en kleinere Gerva Sport fitnesstoestellen, olympische baren en halters ter beschikking.

Elke spiergroep kan zo op uiteenlopende manieren worden getraind. Het Concourse-team staat borg voor streng opgevolgde en persoonlijke trainingsprogramma's inzake spiertraining, afslanking, cardiotraining...

Fit voor 55+

Sporten is niet langer een activiteit voor heel jonge mensen. Wanneer je al iets ouder bent en denkt dat dit soort training niets meer voor u is, laat je dan overtuigen van het tegendeel. Let op! Speciale tarieven voor senioren met een sportpas.

Groepslessen

Ontdek ook ons grote aanbod groepslessen: spinning, pump, zumba, high intensity interval training, bbb-cardio, fitbeat, pound, body shape en piloxing.

Concourse Dance School

Dansen bij Concourse Dance School is pure fun voor jong en oud! Diverse stijlen en niveau's, voor kindjes vanaf de 1ste kleuterklas tot en met volwassenen.

Ontspanning

Na het sporten kan je relaxen in de sauna of het stoombad (gratis voor alle leden), of in het gezellige Concourse Sportcafé!
Concourse Sportscenter Huisreglement